Kolm Sibulat


Kuna pidime eelmisel nädalavahetusel kolima, siis polnud kodus söögitegemiseks kuigi palju aega. Seega otsustasime hoopis välja sööma minna ja kohaks valisime sellel korral Kolm Sibulat, mis on palju kiidusõnu saanud. Tuleb tunnistada, et need on täiesti asjakohased olnud. Toit oli tõesti maitsev, hind mõistlik ja lastemenüüs polnud tavapäraseid friikartuleid-viinereid, vaid tervislik ja maitsev valik. Näiteks meie võtsime oma pisikesele siiakala koos kartulite ja köögiviljadega. Kala oli ideaalselt valmistatud ja tütreke sõi seda suure isuga.


Mees võttis endale kohapeal valmistatud nuudlid põrsakülje, puljongi, aedviljade ja pošeeritud munaga. Puljong oli tõeliselt hästi valmistatud ja nüansirikas, liha mahlakas ja üldmulje värske. Mina valiksin kolmest erinevast võimalusest nuudlite lisandiks siiski pardi-confit või krevetid, aga see on minu isiklik kiiks, et kui sealihal on veidigi pekki, siis seda ma ei söö.


Minu menüüsse kuulus kitsejuustusalat vaarikaäädikaga, pavlova kireviljakreemi ja värskete maasikatega ning latte kohv. Kitsejuustusalat oli üldiselt maitsev, sisaldades veel lisaks aedvilju, poolkuivatatud tomateid, röstsaia ja granaatõunaseemneid. Juustu oli samuti korralikult. Ainult veidikene oleks võinud salatis hapu maitse vähem domineerida.


Pavlova kireviljakreemiga aga oli jälle tõeliselt hõrk. Passion ei ole eestlaste toidulaual just liiga tavapärane puuvili ja seetõttu tundus see magustoit minu jaoks eriti huvitav. Eraldi kiitust väärib aga kohv, mis oli mahe ja paitas meeli. Eriti vajasin ma sellist turgutust sellel õhtul, kus väsimus tahtis otseses mõttes jalust murda.


Ainuke, mille kallal saaks viriseda, oli teenindus. Meie ettekandja ei suutnud meilt 20 minuti jooksul tellimust võtta ja pidime seda talle ise meelde tuletama, toidud saabusid lauda erinevatel aegadel ja üleüldse tundus, nagu oleks tal halb tuju. Samas kõrvallauas paistsid inimesed teise ettekandjaga saavat märksa parema suhtumise ja kiirema teeninduse osaks.

Üleüldiselt oli aga tegemist meeldiva kohaga, kus mõistliku hinnaga head toitu saab nautida. Nii et soovitan Sibulaid külastada küll :)


Comments

Popular Posts