Friday, October 28, 2011

Krõmpsud ahjuköögiviljad kanaga

Kergelt vürtsikas, tervislik ja maitsev roog lõuna- või õhtusöögiks. Minule meeldivad aedviljad kergelt krõmpsuna. Kui soovid pehmemat tulemust, pikenda ahjus küpsetamise aega.


1 keskmine suvikõrvits
2 porgandit
1 paprika
2 keskmist sibulat
200 g šampinjone või muid seeni
300 g kanafileed
5 sl oliiviõli
4 sl balsamico kreemi
2 tl kuivatatud basiilikut
Poole sidruni mahl
Tšillihelbeid
Soola ja pipart
Santa Maria lime-wok maitseainesegu

Lõika suvikõrvits ja porgand paraja suurusega kangideks. Tükelda paprika ja seened. Sibulad lõika sektoriteks. Pane aedviljad suurde klaasist ahjupotti. Lisa oliiviõli, balsamico kreem ja pigista peale sidrunimahl. Maitsesta soola, pipra, tšillihelveste ja basiilikuga. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit.

Tükelda kanafileed. Pruunista need pannil ja maitsesta soola, pipra ning lime-wok maitseainega. Sega kanafilee köögiviljadega. Söö soojalt!

No comments:

Post a Comment