Kamavaht kirssidega
Kamajahu on üks tänuväärne eestimaine tooraine. Suvel keefiri ja marjadega või kohupiimavahu hulgas - alati maitseb see hästi. Lisaks on kama kiudaineterikas ja tervisele kasulik.
Kamavaht valmib kiirelt ja maitseb hõrgult. Parim on see koos hapukate marjadega või kompotiga. Ise olen peamiselt kasutanud kirsikompotti või külmutatud kirsse, mille olen koos suhkruga üles sulatanud.
400 g kohupiimapastat
2 dl vahukoort
3 spl suhkrut
3 kuhjaga spl kamajahu
Vahusta kohupiimapasta ja vahukoor suhkruga. Sega hulka kamajahu. Serveeri kirsside või muude hapukate marjadega. Head nautimist! ;)
Kamavaht valmib kiirelt ja maitseb hõrgult. Parim on see koos hapukate marjadega või kompotiga. Ise olen peamiselt kasutanud kirsikompotti või külmutatud kirsse, mille olen koos suhkruga üles sulatanud.
400 g kohupiimapastat
2 dl vahukoort
3 spl suhkrut
3 kuhjaga spl kamajahu
Vahusta kohupiimapasta ja vahukoor suhkruga. Sega hulka kamajahu. Serveeri kirsside või muude hapukate marjadega. Head nautimist! ;)
Comments
Post a Comment