Värviline lõhepasta
Üks kiiresti valmiv ja maitsev pastaroog on argipäeval hea lõuna- või õhtusöök. Kogustest jagub olenevalt isust 4-6 sööjale.
500 g tricolore pastat
200 g suitsulõhet
250 g brokkolit
200 g kirsstomateid
4 dl vahukoort
Soola ja pipart
Parmesani juustu
Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele. Mõned minutid enne keetmise lõppu lisa brokkoliõisikud. Kurna ja jäta hetkeks seisma.
Prae lõhe kergelt läbi. Lisa pasta ja brokkoli ning seejärel vahukoor. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta mõned minutid. Kõige lõpus lisa poolitatud kirsstomatid.
Serveerimisel võid pastale peale riivida veidi parmesani.
500 g tricolore pastat
200 g suitsulõhet
250 g brokkolit
200 g kirsstomateid
4 dl vahukoort
Soola ja pipart
Parmesani juustu
Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele. Mõned minutid enne keetmise lõppu lisa brokkoliõisikud. Kurna ja jäta hetkeks seisma.
Prae lõhe kergelt läbi. Lisa pasta ja brokkoli ning seejärel vahukoor. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta mõned minutid. Kõige lõpus lisa poolitatud kirsstomatid.
Serveerimisel võid pastale peale riivida veidi parmesani.
Comments
Post a Comment